ua
ua en
дізнатись більше
18 серпень 2025
#Новина

Студентки АЮК Юлія Залозна та Анастасія Бориско провели Ukrainian Happy Hour для відділу Private Wealth компанії Blackstone

Студентки АЮК Юлія Залозна та Анастасія Бориско провели Ukrainian Happy Hour для відділу Private Wealth компанії Blackstone - linza.com.ua

Сьогодні українські студенти активно виступають амбасадорами своєї країни, представляючи її культуру, традиції та цінності на міжнародних майданчиках. Це нове покоління, свідоме своєї ідентичності, прагне донести до світу справжню суть України – країни з глибокими традиціями та незламним духом.

Студентки АЮК Юлія Залозна та Анастасія Бориско, які проходили стажування в Нью-Йорку в рамках Глобальної програми стажування АЮК, провели Ukrainian Happy Hour для відділу Private Wealth компанії Blackstone. На заході вони розповідали про українську кухню, культуру та традиції та згадали історичний бекграунд, як росія повпливала на наше сприйняття їжі – Голодомор та нищення українських рецептів та нашої ідентичності за часів СССР.

Також поділилися традиціями святкування Різдва та Великодня, яку роль у цих святах відіграє їжа, і представили свої дитячі фотографії зі святкувань.

Презентацію відвідало багато працівників Blackstone, які мали нагоду скуштувати традиційні українські страви: вареники, голубці, деруни та борщ.

Анастасія Бориско поділилася враженнями: «Було надзвичайно приємно запросити людей і побачити, що прийшло навіть більше гостей, ніж ми очікували. Всі уважно слухали, активно ставили запитання і були щиро зацікавлені. Деякі навіть запросили своїх колег – для нас це було неочікувано приємно».

Julia Zalozna також додала: «Я була дуже рада, що ми змогли поділитися частинкою української культури і кухні. Всі колеги були в захваті і дякували за цікавий досвід та смачну їжу».

Після заходу дівчата надіслали список українських ресторанів у Нью-Йорку всім запрошеним, щоб продовжувати поширювати любов до української культури та традиційних страв.

Ми впевнені, що гастрономічний екскурс не залишив нікого байдужим, дякуємо нашим студентам за їхній внесок у популяризацію української культури на глобальному рівні!